Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2016 19:14 - Шок! Спартак не е син на Крум Дерменджиев! Разкри майка му.+Има документи.
Автор: arhiv Категория: Изкуство   
Прочетен: 1504 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.06.2016 19:39


 imageЛиляна Захова, Спартак Дерменджиев

Документът е част от архивните записки на Крум Дерменджиев и е изтекъл покрай съдебните дела, които се водеха преди години между децата на Крум Дерменджиев.

Ето какво е записал Крум Дерменджиев в личните си дневници по въпроса за бащинството на Спартак :

imageСпартак Дерменджиев 0

 

1 юни 1990г. – “Ден на детето“. На Спарто майка му казала, че не е мой син.“ . Казах му да ми го даде писмено и повече да не се разправяме. Каза, че ще ми го изпрати по пощата. „

 

В него се разказва, че още като по-млад, Спартак е научил от майка си, че баща му Крум Дерменджиев не е негов истински баща и е преживял изключително тежко тази новина.

 

Но КОЙ е тогава истинският баща на Спартак ?

 

Защото Лиляна Захова наистина е била напълно уверена, че Крум Дерменджиев не е бащата на Спартак. В същото време обаче, е искала дял от бъдещето наследство на съпруга й да остане за Спартак.

 

Известно е, че Лиляна Захова е имала връзка с друг, също талантлив художник в този период.

 

Името му обаче едва ли някога ще узнаем със сигурност.

Никой не би си признал извънбрачна връзка, особено, ако знае, че това ще му създаде проблеми в семейството и ще хвърли сянка върху доброто му име.

image

Напрежението от критата тайна се е натрупвало в Спартак, видно от изцепките срещу Крум Дерменджиев, в които няма мярка и няма връзка с факти и действителност, което шокира магистрати, приятели и общественост.

Лъжите, клеветите, че баща му не бил автор на паметника на Гоце Делчев в Благоевград /Спартак не е бил роден по това време/, всичко това вече намира своето логично обяснение…

image

 

В началото, естествено, Спартак е отказал да повярва на казаното му от майка му, след което отива директно при `баща си` Крум, за да му поиска обяснение.

Такова, естествено, не получава, защото майка му е действала на своя отговорност и според слуховете, Спартак дължи таланта си на друг свой колега, с когото майката Лиляна Захова е имала отношения, докато Крум е бил зает да работи големи поръчки на паметници.

image

Безродникът Спартак, както неотдавна го нарече интернет потребител, пише лъжи не само срещу баща си, не само срещу брат си, но вече и срещу прадядо си. /Иван Пашалията

 не бил войвода./ .

 

Изобщо – маниакален случай.

Всъщност на него именно Крум Дерменджиев нищо лошо не му е направил и не му е виновен за нищо. Напротив. Издържал го е до 25 годишна възраст, изплащал му е висшето образование, а за благодарност той тормози с лъжи целият род. Ето какво още пише в дневника си Крум Дерменджиев за него:

imageКрум Дерменджиев

„….. Когато бях болен миналата година значи не му е било мъчно за мене, а само е искал да знае дали скоро ще умра да разполага с имуществото ми. И от 25 години грижи и харчене по него само това ли е запомнил, че съм го съдил макар да не съм.  15.06.1986г.“

imageСпартак Дерменджиев

Обикновенно майките по-добре знаят кой е бащата, затова е по-вероятно майка му Лиляна Захова да е казала истината. Иначе как да си обясним истинският мотив за упорството на Спартак, с което оплюва не само творчеството на Борис Дерменджиев, но и творчеството и личността на баща му Крум Дерменджиев

.

Така например след смъртта му той се яви през 2006г. в Благоевград изрично по свое желание по делото на Крум Дерменджиев срещу Илия Йовков, като свидетел срещу баща си Крум Дерменджиев !!! /Разбира се безуспешно, никой съдия не повярва на голословните му твърдения, опровергаващи се от събраните от съда доказателства…/

imageСпартак Дерменджиев

 

Крум Дерменджиев отрано е усещал, че Спартак не е като другите синове, а сякаш някой или нещо нарочно го настройват да има поведение като на негов личен враг. Така след поредно `уникално` изпълнение на Спартак, Крум Дерменджиев пише в личният си дневник:

И най-добре да си смени и името и националният произход. Той не щади не само своето лично име, но и фамилното и злепоставя целият род“.

image

 

Още по темата:

  Една дълго укривана история.

Идеализираната Лиляна Захова.

 



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: arhiv
Категория: Изкуство
Прочетен: 45244
Постинги: 8
Коментари: 7
Гласове: 12
Архив